info@wijnhuismozaiek.nl

Hoe bestel ik?

Leveringsvoorwaarden

1. Bestellingen vinden plaats via ons contact- of bestelformulier. Daarna stuurt WijnHuisMozaïek een bevestiging van de bestelling en de bijbehorende factuur.

2. De wijnen of producten, die op de website worden aangeboden in een pakket, zijn ook afzonderlijk te bestellen! Hiervoor gelden de op de website vermelde prijzen van de afzonderlijke producten.

3. Bestellingen worden in principe bezorgd of verzonden, nadat het factuurbedrag door WijnhuisMozaïek op haar bankrekening is ontvangen. In overleg met WijnhuisMozaïek kan hiervan worden afgeweken.

4. Binnen het directe bezorgingsgebied van WijnhuisMozaïek wordt de bestelling gratis aan huis
geleverd. Binnen dit bezorgingsgebied vallen de volgende plaatsen: Nijkerk, Nijkerkerveen,
Holkerveen, Hoevelaken, Amersfoort, Leusden, Bunschoten-Spakenburg, Putten, Barneveld,
Voorthuizen. Bij het bezorgen van bestellingen door WijnhuisMozaïek worden bestellingen zoveel mogelijk logistiek gecombineerd. WijnhuisMozaïek zal de koper laten weten wanneer de bestelling wordt bezorgd. In overleg kan een specifiek aflevermoment worden overeengekomen.

5. Voor bestellingen in plaatsen buiten het directe bezorgingsgebied van WijnhuisMozaïek geldt een toeslag van € 6,95 per bestelling voor verzendkosten. Bij een bestelling van meer dan       € 125,= geldt dat de bezorging aan huis eveneens gratis is.

6. Bij het verzenden van bestellingen per koerier geldt een minimale afname van 6 flessen wijn en/of 12 flesjes bier en/of 6 flessen olijfolie.

7. Voor de overige leveringsvoorwaarden zie onze Algemene Voorwaarden.